Bella Somero - Vårt sommarkort

I tider som dessa vill vi drömma oss bort dit kramar och umgänge är självklara. Dit tillställningar och gemenskap är mest självklara. Dit grillen är tänd och drycken är kyld. Vi drömmer oss bort mot en vacker sommar. Esperanto är språket som är skapat för att möjliggöra att människor på hela jorden träffas. Vad passar bättre än en sommar där vi får göra det mest naturliga - nämligen att vara tillsammans. Därför är det självklart för oss att presentera sommarkortet Bella Somero – Vacker sommar. Vi har hämtat inspiration från gemenskapliga tillfällen, tänk den perfekta middagen för vänner och familj, tänk resan som du längtat efter. En vacker sommar. Regalo står för glädje, firande och gåva. Vi på House of Regalo ser med glädje fram emot att presentera våra nya sommarprodukter. Mer info kommer. Håll utkik. Tills dess vill vi önska er en god fortsättning. Saluton

Visa kärlek med konst

I valbara gåvor har vi adderat en kategori där slutkund skall kunna skapa egen konst. Vi har använt oss av en lokal illustratör för att kombinera kost med kärlek.

First of Regalo
- Vårt exklusiva gåvokort

Det ultimata gåvokortet med ett stort utbud av noga utvalda gåvor. Gåvokortet innehåller över 150 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att kunden skall mottaga den perfekta julklappen. För att förhöja känslan av uppskattning kommer gåvokortet i en exklusiv box med magnetförslutning.