Bella Somero - Vårt sommarkort

Med inspiration från gemenskapliga tillfällen har vi samlat över 150 välvalda produkter för att kunden skall mottaga en härlig sommargåva. Gåvokortet Bella Somero kommer i en exklusiv box men magnetförslutning, För att höja sommarkänslan kommer lådan med snyggt mönstrat band.

Prima Somero

Ett sommarkort fyllt med härliga produkter. Bestäm mellan olika valörer för att ge dina anställda det perfekta sommarkitet.
Beroende på valör får kunden möjlighet att skapa personliga kit. Kortet innehåller över 150 välvalda produkter inom flertal kategorier.
Vi hjälper er gärna med att designa ett eget gåvokort.

Prima Somero kommer i en exklusiv box men magnetförslutning, För att höja sommarkänslan kommer lådan med snyggt exklusivt band.

720:- = kombinera 2 st gåvor
1050 = kombinera 3 st gåvor
Frakt & hanteringskostnad 99:-

Visa kärlek med konst

I valbara gåvor har vi adderat en kategori där slutkund skall kunna skapa egen konst. Vi har använt oss av en lokal illustratör för att kombinera kost med kärlek.

First of Regalo
- Vårt exklusiva gåvokort

Det ultimata gåvokortet med ett stort utbud av noga utvalda gåvor. Gåvokortet innehåller över 150 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att kunden skall mottaga den perfekta julklappen. För att förhöja känslan av uppskattning kommer gåvokortet i en exklusiv box med magnetförslutning.